Onderdelen online bestellen

Nieuw is een bestelservice voor onderdelen.  Via het Servicepunt Onderdelen en Techniek kunt u op eenvoudige wijze en met een aantrekkelijke korting onderdelen bestellen bij de grootste Mercedes- Benz oldtimer onderdelen leverancier in Duitsland, Niemöller uit Mannheim. Deze service kunt u vanaf nu ook online gaan benutten. De medewerkers van het Servicepunt staan u via de helpdesk ook online bij met adviezen over onderdelen en de juiste artikelnummers.  Bestellen kan ook in het magazijn. Daar is alle literatuur voorhanden. U kunt uw oude onderdeel als voorbeeld meenemen.

De uitgangspunten op een rijtje:

  1. U bestelt onderdelen met een bestelformulier, online via deze website of in het onderdelenmagazijn in Berkel en Rodenrijs.
  2. U ontvangt van de firma Niemöller een prijsopgave binnen enkele werkdagen.
  3. De bestelling wordt binnen enkele dagen na uw acceptatie van de prijsopgave thuis toegezonden en u betaalt na ontvangst rechtstreeks per bank aan Niemöller.
  4. Aantrekkelijke korting op de Duitse prijzen: 20% op de Niemöller-prijslijst, 10% op Mercedes Original Teile.
  5. Levering van vrijwel alle onderdelen die op de Duitse markt verkrijgbaar zijn.

LET OP: alleen online bestellingen die via het onderstaande bestelformulier worden geplaatst komen in aanmerking voor korting, als u rechtstreeks bestelt via de webshop van Niemöller krijgt u geen korting. Het bestelformulier is niet bedoeld voor bestellingen uit de uitverkoopvoorraad, deze kunt u aanvragen per email info@ombk.nl.

Als u online bestelt zullen de Servicepunt medewerkers eventuele vragen aan de hand van het bestelformulier zo goed als mogelijk beantwoorden en op het formulier aanvullen. Wij kijken in ieder geval ieder formulier na en vullen de ontbrekende gegevens aan, zo nodig na overleg met u.  Wij zorgen voor de doorzending van de formulieren naar Niemöller. Alleen op deze wijze ontvangt u op de Duitse Niemöller prijzen (inclusief 19% BTW) een korting van 20% (10% op Mercedes Original Teile). Deze kortingen gelden uitsluitend voor bestellingen via het Servicepunt van de stichting OMBK.

Niemöller heeft ter ondersteuning van het bestelproces, naast de bekende gele papieren onderdelencatalogi, een moderne en goed werkende website met online catalogi voor de meeste modellen uit de jaren 1946-1975, met vermelding van de bruto prijzen. De catalogi worden nog verder uitgebreid en aangevuld in de komende periode.  De online catalogi bieden veel inzicht; vrijwel alle delen zijn afgebeeld en veel beter vindbaar in vergelijking tot de papieren catalogi.

Ga naar de bestelformulieren

Door gebruik van de bestelservice gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Klik hier om naar de website van Niemöller te gaan.