Uitverkoop bestaande voorraad

Het onderdelenmagazijn heeft in haar ruim 50 jarige bestaan een grote voorraad nieuwe en ook gebruikte onderdelen opgebouwd, vooral van alle na-oorlogse modellen tot halverwege de jaren 60. Wij zijn in 2015 met een uitverkoop gestart. Wij  bieden deze onderdelen aan voor globaal 50% van de nieuwwaarde volgens de Duitse prijslijst van Niemöller (uitzonderingen zijn mogelijk!). Er geldt in 2023 een extra korting van 20% op de voorraadartikelen, de aanbiedingen uit de oude advertenties en nieuwsbrieven uitgezonderd (zie hiervoor NIEUWSBRIEF op deze website).

In onderstaande link kunt u de lijsten vinden van de onderdelen die nog op voorraad zijn. De lijst omvat een groot deel van de uitverkoopvoorraad en wordt regelmatig ververst. De lijst is ingedeeld volgens de groepsindeling van de Mercedes-Benz onderdelennummers (de tweede set van 3 cijfers in het nummer in de 2e kolom). De weergegeven prijs is de uitverkoopprijs inclusief BTW. Voor het bestellen van deze onderdelen hanteert u echter de Niemöller bestelnummers; dit zijn de nummers in de meest linker kolom.

Niet alle aanwezige onderdelen zijn in deze lijst te zien en onderdelen kunnen tussentijds uitverkocht raken. Het loont derhalve de moeite om het magazijn te bezoeken in de komende periode.

Klik hier voor de onderdelenlijst uitverkoop in PDF
Klik hier voor de onderdelenlijst uitverkoop in Excel

Het Excel-bestand heeft een filter waarmee gezocht kan worden. Klik hiervoor op een van de witte vierkantjes met het pijltje in de gele titelbalk.

De lijst is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Toch kunnen er onjuistheden in de lijst voorkomen. Het bestuur behoudt zich het recht voor deze naar eer en geweten te corrigeren. Er kunnen geen rechten aan de lijst worden ontleend. 

Verzenden van onderdelen uit de magazijnvoorraad

Voor diegenen waarvoor een bezoek aan ons magazijn te ver is of wegens reiskosten te kostbaar is, bieden wij de mogelijkheid om onderdelen naar uw huisadres te laten verzenden. Wij maken wel het voorbehoud dat de artikelen dit qua grootte, gewicht en kwetsbaarheid toelaten. U betaalt de rekening na ontvangst van de onderdelen inclusief verzendkosten

Heeft u voor verzendmogelijkheid belangstelling? Bel of stuur een e-mail. Houd u er rekening mee dat er enige tijd over heen kan gaan, wij zijn geen professionele webwinkel. Het online bestelformulier kunt u niet gebruiken voor bestellingen uit de magazijnvoorraad.

 

Indien u interesse heeft stuur u dan een email aan info@ombk.nl.

Wij zullen regelmatig specifieke onderdelen nader onder uw aandacht brengen met de bijbehorende afbeeldingen (schrijft u zich hiervoor in voor de OMBK nieuwsbrief)